Sijainti ja yhteystiedot

Oinontie 5
36570 KAIVANTO


p. 050 538 9557

sanna.paloheimo(at)elisanet.fi

sanna_paloheimo.jpg-me

Sanna Paloheimo

Hevoshar­ras­teo­h­jaa­ja (Ypäjän hevosopisto 2003)
FEIF-ratsastuksenohjaaja, 1-taso (2019)
Kengittäjä (Ypäjän hevosopisto 2012)
Kuntosaliohjaaja, liikuntaryhmien ohjaaja

Sanna on harrastanut hevosia ja ratsastusta koko ikänsä, ja omia islanninhevosia hänellä on ollut 25 vuotta. Ensimmäisten omien tammojen jälkeläisiä asuu tallilla edelleen jo viidennessä polvessa. Sanna työskenteli liikuntakeskuksessa kuntosali- ja  ryh­mäli­ikun­tao­h­jaa­jana vuoteen 2005 asti. Vahva liikuntatausta onkin vaikuttanut myös ratsastustuntien ohjaamiseen. "Kehonhallinta on tärkein asia  ratsastuksessa, koska ratsastajan paino on apu, joka vaikuttaa hevoseen koko ajan. Tunneilla korostetaankin kehonhallintaa ja apujen kevyttä käyttöä, hyvää tasapainoa ja sulavaa yhteistyötä hevosen kanssa. Sen takia myös meidän hevosemme ovat ennemmin reagoivia kuin turtia ratsastajan avuille. Jokaiselle ratsastajalle suosittelen myös muuta kehonhallintaa tukevaa liikuntaa,  jotta ratsastuksesta tulisi miellyttävä kokemus sekä hevoselle että ratsastajalle itselleen". 


Tuntienpidon lisäksi Sanna kengittää sekä ohjaa ratsastajan kehonhuoltojumppaa leireillä ja muulloinkin. Tilalla tuotetaan itse hevosille myös heinät ja kaurat ruoaksi sekä oljet kuivikkeeksi  pihattoihin.

Yhteystiedot

Sanna Paloheimo

050 538 9557

sanna.paloheimo(at)elisanet.fi

Olemme Suomen is­lannin­hevosy­hdis­tyk­sen hyväksymä askel­la­ji­rat­sas­tustal­li.

sihy_askel.jpg-me

© Saarikylien Islanninhevoset. Sivuston kuvat: Saana Pajunen, Emilia Hakomäki, Virpi Kurki, Sanna Paloheimo, Kaisa Savolainen. Logo: Jonna Suurla.