Hevosia uittamassa
Leirin ruoka

Leiripäivät ja val­men­nuk­set

Järjestämme leiripäiviä eri teemoilla, kuten islanninhevosen askellajit, ratsastajan istunta tai maastoratsastus. Voit myös halutessasi koota oman porukan (vähintään 3 henkeä) ja varata porukallesi oman leiripäivän.


Leiripäivä sisältää n. 3 tuntia ratsastusta, teoriaosuuden eri teemoilla, lounaan sekä aamiaisen tai välipalan ja mukavaa yhdessäoloa. Kesto noin 8 tuntia. 


Kesällä on mahdollisuus järjestää myös useamman päivän leirejä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy leiripäivistä ja leireistä lisää Sannalta (yhteystiedot löytyvät tämän sivun alalaidasta). 


Leiripäivän hinta: 100 euroa


Tallillamme käy myös ulkopuolisia valmentajia ja ohjaajia, kuten centered riding -ohjaaja. Näistä valmennuksista tiedotamme erikseen. Valmennusten hinnat määräytyvät valmentajien omien hintojen mukaisesti. 


Katso myös: PeruutusehdotTulossa kesällä 2021: elämys­ret­ki is­lannin­hevosil­la

Kesäinen tölttisafari yhteistyössä Koivurinteen issikkatilan kanssa. Kahden päivän aikana kahdella tallilla yli 10 tuntia ratsastusta: askel­la­ji­rat­sas­tun­te­ja, uittoa, maastoilua. Lisäksi kehonhuoltoa ja yrttihoitoja. 


Elämysretket järjestetään

  • 19.-20.6.2021
  • 23.-24.7.2021.

Tai varaa retki haluamanasi ajankohtana omalle 5 hengen ryhmälle! Myös majoitus järjestyy.


Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää Sannalta.

t%C3%B6lttisafari-me.jpg

Yhteystiedot

Sanna Paloheimo

050 538 9557

sanna.paloheimo(at)elisanet.fi

Olemme Suomen is­lannin­hevosy­hdis­tyk­sen hyväksymä askel­la­ji­rat­sas­tustal­li.

sihy_askel-me.jpg

© Saarikylien Islanninhevoset. Sivuston kuvat: Saana Pajunen, Emilia Hakomäki, Virpi Kurki, Sanna Paloheimo, Kaisa Savolainen. Logo: Jonna Suurla.